ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ УСТАНОВКА КОНДИЦИОНЕРОВ. ПРОДАЖА И ОБСЛУЖИВАНИЕ КОНДИЦИОНЕРОВ.
Телефон: 0887 19 13 67

 

Viber   WhatsApp

климатик Midea Xtreme Save Lite AG-09NXD0-I/X1-09N8DO 9000 BTU
Производитель
Модель
Xtreme Save Lite AG-09NXD0-I/X1-09N8DO
Мощность в BTU
9000 BTU
Для помещения
до 50 куб.м.
Тип
Настенный тип
Технология
Инверторный
Режим отопления
A+ SCOP > 4,0
Режим охлаждения
A++ SEER > 6,1
Цена: 
1049 лв

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ:
- Gear Shift - Възможност за настройка на работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което позволява директно регулиране консумацията на електроенергия. Функция Gear Change е налична само в режим на охлаждане.
- ECO режим - Този икономичен режим интегрира в себе си нова иновативна ECO технология на енергоспестяване. Когато бутонът “ECO” е активиран, климатикът намалява консумацията на енергия с 60% в рамките на 8 часа при непрекъсната работа.
- High Density филтър - В сравнение с обикновенните филтри за прах high density филтърът с висока плътност улавя най-фините прахови частици във въздуха и осигурява до 80% по-чист и здравословен въздух.
- Фотокаталитичен филтър - Фотокаталитичният филтър елиминира формалдехид и други летливи органични съединения (ЛОС), както и вредни газове и миризми.
- Самопочистване - По време на процеса за самопочистване вътрешното тяло работи чрез специален режим за издухване и изсушаване на влажността на изпарителя. Тази функция е предназначена да поддържа вътрешното тяло на климатика чисто и да се предотвратява развитието на бактерии.
- Функция “Flash Cool” - Функцията Flash Cool осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.
- Нискотемпературен кит - Външното тяло на климатика може да работи в режим на отопление безпроблемно при много ниски външни температури.
- Охлаждане при ниски температури - Климатичната система може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15°C.
- 8°C отопление - В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.
- Автоматичен рестарт - В случай, че климатикът спре работа неочаквано поради прекъсване на захранването, веднага след възобновяването му той ще се рестартира автоматично и ще започне работа с режима, зададен преди спиране на захранването.
- Турбо режим - При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.
- Функция “Follow Me” - Дистанционното управление е с вграден сензор за температура, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от измерената температура в областта, в която се намира.
- GA Stepless инвертор - Инверторната технология настройва мощността на компресора и моторите, за да поддържа стабилна температура в момещението, осигурявайки ниска консумация и висок комфорт по време на работа.
- Функция Anti-Cold Air - Скоростта на вентилатора във вътрешното тяло на климатика се регулира автоматично в зависимост от температурата на изпарителя, при отопление на помещението. Това предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.
- Тих режим - Вентилаторът на вътрешното тяло работи при много ниски обороти, като намалява шума и осигурява тишина и спокойствие.
- Wi-Fi Ready - Климатиците от тази серия разполагат с възможност за инсталиране на Wi-Fi модул, който позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет.
- Седмичен таймер - Възможност за настройване на таймер за включване и изключване на климатичната система за всеки ден от седмицата чрез приложението на Midea.
- Smart Sleep - При активиране на режим Smart Sleep климатиците Midea Mission автоматично променят температурата през нощта, като следват избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение може да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode), както и да персонализирате всяка една от тези криви според Вашите лични нужди и предпочитания (DIY Sleep Mode).
- Smart Diagnosis - Климатичната система е снабдена с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.
- Запомняне позицията на жалузите - Позицията на хоризонталната клапа на климатичната система се запаметява при изключване и се възстановява автоматично при повторно включване.
- Антикорозионно покритие на топлообменника - Антикорозионното покритие на топлообменника ефективно предпазва от развитие на бактерии и размножаването им, като същевременно подобрява топлинния трансфер към вътрешното тяло.
- Отчитане на изтичане на фреон - Вътрешното тяло на климатика засича код за грешка “EC”, който ще се визуализира и ще спре автоматично работа при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще се предпази от повреда, причинена от висока температура при изтичането на хладилния агент.
- Нощен режим - При активиране на нощния режим по време на охлаждане климатикът автоматично повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана. При активиране на нощния режим по време на отопление климатикът автоматично понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което остава фиксирана.

Спецификация :
Отдавана мощност (охлаждане)(kW) : 2.63 (1.02 ~ 3.22)
Отдавана мощност (отопление)(kW) : 2.93 (0.82 ~ 3.37)
Консумирана мощност (охлаждане)(kW) : 0.73 (0.08 ~ 1.10)
Консумирана мощност (отопление)(kW) : 0.77 (0.07 ~ 0.99)
SEER(сезонна ефективност в режим на охлаждане) : 7.40 - клас А++
SCOP(сезонна ефективност в режим на отопление) : 4.10 - клас А+
Ниво на шум (вътрешно тяло)(db) : 37 / 32 / 22
Ниво на шум (външно тяло)(dB) : 55.5
Размери В х Ш х Д(вътрешно тяло)(mm): 726 x 291 x 210
Размери В х Ш х Д(външно тяло)(mm): 720 x 495 x 270
Тегло вътрешно/външно тяло кг. - 8 / 23,5
Работен диапазон при охлаждане : -15 до +50 градуса
Работен диапазон при отопление : -15 до +24 градуса
Хладилен агент : R32
Гаранция : 36 месеца
Цена без монтаж 1099 лв.

Для вопросов

Image CAPTCHA
Введите символы, показанные на изображении.